Kapcsolat

Borsi Sándor Kályhás

Cserépkályha és Kandalló építő

Tát Radnóti Miklós u.4.

Tel: +36-30/2475157
E-mail: info@borsikalyha.hu

Bemutatkozás

A nevem Borsi Sándor. Cserépkályhák, téglakályhák, kandallók, kemencék, kerti sütők építésével foglalkozom.

Korábban egész más területeken dolgoztam. Valahogy mindig is átmeneti időszaknak tekintettem azt, amíg meg nem találom azt a szakmát, amiben kiélhetem kreativitásomat és fanatizmusomat.

Valami vagy nem érdekel, vagy rajongom érte.

Mint az emberek többsége, én is irigykedve tekintettem azokra, akik abból élhetnek, amit szeretnek csinálni. Azokról nem is beszélve, akiknek ez esetleg egyben a hobbijuk is. Mindig is azt gondoltam, hogy azt a munkát lehet átlagon felüli minőségben csinálni, amivel ilyen viszonyba tudunk kerülni.

A kályhás szakma olyan sokrétű, érdekes, kreativitást és tudást igénylő, hogy könnyen a „rajongom érte” kalapba került és egyben a hobbimmá is vált.

Munkáim során mindig arra törekszem, hogy a megrendelőm a maximális elégedettsége mellé még kapjon valami pluszt. Még akkor is, ha az esetek többségében nem is tud róla. Általában átrakásnál könnyű lebukni, amikor ugyanaz a kályha van újra felépítve egészen más szemlélettel. Ilyenkor a legszembetűnőbb a különbség. Ugyanis elégedett az is, aki két vödör fát éget el naponta, szép a kályhája, „jól fűt” és meleg van a lakásban. Viszont még elégedettebb az, aki egy vödör fát éget el naponta, szép a kályhája, „jól fűt” és meleg van a lakásban. Ez hozzáállás és felkészültség kérdése. Persze részemről több munkát, több tudást, több odafigyelést igényel.

Szerintem csak így érdemes csinálni!