• Cserépkályha

  Cserépkályha

 • Kandalló

  Kandalló

 • Kemence

  Kemence

 • A tűz

  A tűz

Cserépkályha Esztergom

Köszönöm, hogy megtisztel figyelmével, Ön a Borsikályha honlapján jár.

Remélem segítségére lehetek abban, hogy kiválaszthassa az Ön számára legideálisabb, vagy akár "csak" legkedvesebb fűtőberendezést.

Nagyon fontosnak tartom, hogy megfelelően tájékozódhassanak a kedves megrendelők mielőtt bármilyen döntést is hoznak. A menüpontokra kattintva részletes információkhoz juthatnak a különböző témákkal kapcsolatban. Én igyekszem könnyen emészthetően, röviden összefoglalni a legalapvetőbb dolgokat. Aki többre vágyik a Tudástár cikkei között elmélyülhet a részletekben.

Abban bízom, hogy a honlapom által rólam alkotott kép jellemez engem, utal szakmai elhivatottságomra és maximalizmusomra annyira, hogy megtiszteljen bizalmával, és velem építtesse meg hőn áhított kályháját.

Legyen az cserépkályha, kandalló vagy téglakályha a cél mindig az, hogy a lehető legjobb hatásfok mellett az otthona díszévé válhassanak ezek a tüzelőberendezések.

Nem is gondolná milyen sok eszköz és lehetőség áll rendelkezésünkre, hogy ez megszülessen. Például hallott már olyat, hogy a kandallóhoz sütőt is építtethet? A sütőket a Hulladékhő hasznosítók menüpontban megtekintheti.

Egy kis szórakoztató videó:

https://www.youtube.com/watch?v=ThPEJIuN1Xg

Nyári Téma!

Általános probléma a kályhaépítéssel kapcsolatban, hogy a többség közvetlenül a fűtésszezon előtt, ősszel akar cserépkályhát vagy kandallót építtetni. Ez több szempontból előnytelen, mind a megrendelőnek, mind a kályhásnak.

-A kályha tartóssága szempontjából sokkal ideálisabb, ha van ideje tökéletesen kiszáradni mielőtt fűteni kezdenek benne.(Ez kandallók esetében nem szempont.)

-A kályhacsempék és kandallóburkolatok legyártása egyébként is időigényes folyamat, pláne az őszi időszakban, amikor a gyártók is túlterheltek.

-Jó esély van arra, hogy a kályhás sem ér rá a legzsúfoltabb hónapokban, illetve ha rá is ér, nem feltétlenül akkor, amikor a megrendelő szeretné.

Ha Önben már megfogalmazódott, hogy idén szeretne kályhát vagy kandallót építtetni, kérem ne várja meg a őszi szezont!

Cserében, a minőségi munka mellé párosul a rugalmas időpont egyeztetés.

Ugyanolyan nagy örömmel veszek részt a közös tervezésben, mint a későbbi megvalósításban. Kérem keressenek bizalommal!

Kérdezzen vagy kérjen ajánlatot!

Kérjen tőlem ajánlatot!

Név *:
e-mail cím *:
Telefonszám *:
Érdeklődésének tárgya *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Tudástár, cikkek

Tanácsok a kandallótűzterek kiválasztásához

Tanácsok a kandallótűzterek kiválasztásához

Kis segítség a legjobb kandallóbetét kiválasztásához

tovább

Pazarló Kandalló?

Pazarló Kandalló?

A Kandallók hatásfokát jelentősen növelhetjük, különböző hulladékhő hasznosítókkal. A megtakarítás olyan nagy mértékű, hogy a beruházás általában már az első fűtési szezonban megtérül.

tovább
További bejegyzések

Kapcsolat

Borsi Sándor Kályhás

Cserépkályha és Kandalló építő

Tát Radnóti Miklós u.4.

Tel: +36-30/2475157
E-mail: info@borsikalyha.hu